Over mij

Mijn opleidingen heb ik gevolgd in de dienstverlenende sector. Aansluitend heb ik gewerkt in de gespecialiseerde gezinsverzorging. In deze periode de MBO Sociale Dienstverlening gevolgd, aansluitend de HBO opleiding Algemeen Maatschappelijk Werk. Ik ben vele jaren werkzaam geweest als maatschappelijk werkster en heb dit met veel plezier gedaan. Toen diende zich een moment van bezinning aan.

Vanuit mijn persoonlijke ervaringen ontstond de behoefte om op een andere wijze in contact te zijn met mijzelf en daarmee ook met mijn cliënten. Het hoofd niet alleen de hoofdrol te laten spelen, maar ook het lichaam zijn taal te laten spreken. Een volledigere vorm van in contact zijn met jezelf.

Een nieuwe weg werd ingeslagen. Ik ben de opleiding tot massagetherapeute bij de Academie Holos gaan volgen en sinds 2000 heb ik mijn eigen massagepraktijk in Schiedam.

Andere opleidingen volgden: Stoelmassage, Holistic Pulsing, Psoas massage, Rouwen met Compassie en de Dru-yoga docenten en meditatieopleiding droegen bij aan mijn verdere persoonlijke ontwikkeling en professionaliteit. Met alle levens- en werkervaring die ik tot nu toe heb mogen opdoen, voel ik mij vrijer en rijker dan ooit. Kennismaken?